Home      Niet meer leverbaar      Sprank
 

 

Titel: Sprank, het geheim van de kusmus
Auteur: Maurice Kummer
ISBN: 978-90-78407-15-7
Prijs: 14,90
 

Gaston en zijn vrouw Renate gaan regelmatig naar een parenclub. Ze vinden het een manier van leven die past bij hun liefde voor elkaar. Tot die nacht dat er een moord wordt gepleegd in een van de darkrooms van de club en Gaston van de misdaad wordt verdacht. Dan worden alle zekerheden ter discussie gesteld. Als er nog meer doden vallen, dreigt Gaston in geheime rituelen en droombeelden te worden verzwolgen.

Sprank, het geheim van de kusmus is de derde spannende roman van Maurice Kummer. Zijn eerste boek Zuur Vlees was genomineerd voor de Schaduwprijs voor het beste spannende debuut van het jaar.

Reacties op Crimezone op zijn tweede roman Moro-reflex: "Je leest spannende boeken, je vergelijkt spannende boeken en bij Moro-reflex kreeg ik het idee dat de schrijver weet waarover hij schrijft, precies schrijft zoals hij dat wil en laat dat nu zo zijn dat het bij mij overkomt als heel goed, heel spannend en vooral ook heel literair." "Het boek Moro-reflex is het betere werk. Geleidelijk aan word je zelf in de zomperige moerassen van geest en realiteit getrokken en wordt de spanning tot een hoogtepunt gebracht."

 
   
 
   
 
   
©2009 Uitgeverij TIC