Home      TIC Boeken      Moorddate
 

 

Titel: Moorddate
Auteur: Henry de Hoon
ISBN: 978-90-78407-97-3
Prijs: € 19,90
Nu ook als e-boek:
ISBN: 978-94-91561-47-4
Prijs € 12,99
Via alle grote webshops.
 
Boek bestellen?
Onder Nederlandse boeken/romans/spannende boeken
 
Daan Lindeboom wankelt café Het Zuchtende Zwijn in de Vijlener bossen binnen en valt daar dood neer. Hij blijkt te zijn neergestoken. Inspecteur Vriens van recherche Vaals staat voor een raadsel. Heeft het te maken met het afspraakje met een Russische schone, die Lindeboom via het internet had leren kennen? Of weten de hartsvriendinnen Carolien en Anna van Herberg Tegenover de Kerk in Vijlen er meer van?
Na Drielandenmoord (2010) komt ook in deze misdaadroman inspecteur Vriens weer in actie. Samen met zijn assistent agent Gerard de Leeuw zoekt hij naar de achtergronden van de moord. Dorpspolitiek en dreigmails, overspel in het Jägerzimmer, illegale arbeid en een duister Russisch verleden; niets ontgaat inspecteur Vriens in zijn zoektocht naar de moordenaar.
Henry de Hoon (1959) studeerde af als pianist aan het conservatorium te Maastricht en werkt bij het Arcus College in Heerlen. Moorddate is zijn vijfde boek. Zijn roman Dood Vermogen werd genomineerd voor de Diamanten Kogel. Als columnist werkt hij mee aan Limburgs Land bijL1. Hij won de Raadselige Roos Publieksprijs 2011.
 
 

 

 
 
   
 
   
 
   
©2009 Uitgeverij TIC