Home      Kookboeken
 

 

Bestaat zoiets als de Limburgse keuken?
Deze vraag kan alleen maar met ja beantwoord worden, want menig restaurant, menige boerderijwinkel en menige organisatie in Limburg houidt zich bezig met het verwerken, promoten en maken van typische Limburgse producten.
Wie kent Limburgse vlaai niet?
Wie is onbekend met zuur vlees?
Wie heeft nog nooit van lekkere rinse stroop gehoord?
Wie weet niet dat in Limburg net zoveel brouwers gevestigd zijn als in de rest van Nederland?
 
Netty en Wil Engels-Geurts, en tegenwoordig ook Peetjie Engels, zijn al jaren actief in het verzamelen van recepten, het uitproberen ervan en het schrijven van kookboeken die al die typisch Limburgse producten het best tot hun recht laten komen.
Daar kunt u van profiteren, u hoeft alleen maar te genieten.
 
Zelf brood bakken in de oven en in de broodbakmachine
 
   
 
   
 
   
©2009 Uitgeverij TIC