Home      Niet meer leverbaar      't Mag geen naam hebben
 

 

Titel: 't Mag geen naam hebben
Auteur: Yvonne Hensgens
ISBN: 90-76043-81-7
Prijs: € 14,90
 

Wat hebben Jan Keizer van BZN, een bibliothecaresse, een televisieverslaafde echtgenoot, een hallucinerende vriendin, Harry Mulisch, Limburg en een Suzuki Alto met elkaarte maken? Net zoveel als terroristen, roddelbladen, videoclips en literaire bijeenkomsten waarschijnlijk. Maar in dit hilarisch geschreven boek over de moderne, met het uiterlijk geobsedeerde vrouw, het rustige burgerlijke leven en de onbereikbaarheid van jeugddromen hebben ze alles met elkaar te maken.

Het proza van Yvonne Hensgens laat je schuddenbuikend van het lachen achter en dan moet je even naar adem happen. Bridget Jones, Ally McBeal en Carry Bradshaw in één Nederlandse roman, geschreven met een vlotte, fantasievolle pen. Dit moet u gelezen hebben.

Yvonne Hensgens (Beek, 1970) debuteert met deze roman. Haar fantasie slaat zo op hol dat het alweer bijna realistisch lijkt.
Voor de presentatie was bijzonder veel belangstelling. Jan Keizer van BZN kwam persoonlijk naar Urmond om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen!

 
   
 
   
 
   
©2009 Uitgeverij TIC